„ДОБРАТА ДУМА ЛЕКУВА“

„ДОБРАТА ДУМА ЛЕКУВА“

Представяме Ви д-р Иван Богданов и слънчевата Нелина, които се включиха със снимка в инициативата на БЛС „Добрата дума лекува“ – част от Националната кампанията на БЛС срещу насилието над лекари; #ПребориГнева.

„Дъщеря ни е с псориазис от 8 годишна. След неуспешно лечение се насочихме към него. Изключителен професионалист, човек, лекар. Пътуваме около 300 км. за прегледи при него, но това е без значение, защото за нас той е първо приятел, след това лекар“. Тези думи на благодарност към д-р Богданов от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда е написала Нели Николова, майка на Нелина.

Ето какво споделя и младата пациентка: „Много приятно съм изненадана от хората, които се занимаваха с лечението ми. Във всеки доктор или стажант влизащ на визитация се виждаше мотивацията за излекуването ми. Честно казано аз никога не съм вярвала, че ще се излекувам и сега за първи път усетих тази вяра и надежда. Не ми трябваше много, просто видях, че хората около мен са заинтересовани наистина от състоянието ми и ме подкрепяха, било то с шега или усмивка. За това моите адмирации към екипа на дерматологията! Дано има повече лекари като Вас! Благодаря Ви, че ми върнахте вярата!“

Очакваме и Вашите снимки на фейсбук страницата на Български лекарски съюз и на мейла на съсловната организация [email protected].

Изпратените материали ще се публикуват на сайта на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав ръководството на БЛС и фотограф, ще определят най-въздействащите фотографии, ас тях ще бъдат направени редица изложби.

https://blsbg.com/bg/dobrata-duma-lekuva-89_p3734.html