Обичайте се, обичайте и него!!!

Обичайте се, обичайте и него!!!

Какво за мен е псориазиса? А

ми какво да Ви кажа, вече 15 години сме заедно, даже май и малко повече са станали, но както и да е. Това е най-голямата шитня в живота ми и не само в моя, много хора ще потвърдят това! Нооо, това е най – дългата ми връзка и най-вероятно само тя ще си и остане хахахах…. Най-важното за да се справите с него, с всички възможни лечения, през които ще минете, ще минават и предстоят да минете!!!

Най-важни са хората около Вас! Разбира се на първо място при мен са родителите. Те са едни здрави основи на тази развалина, зад мен са във всяко мое решение. Ако не бяха те нямаше да съм това което съм в момента!!!!

Идват хората, които ми се кълняха, че ще са до мен въпреки всичко…. Ееее няма ги естествено, но благодарение на тях, на тези които си тръгнаха и ми обърнаха гръб – , ме направиха да съм толкова силна!!! Благодарение на такива хора, които идват и си отиват, заради някаква си болест, ще Ви направят непобедими!!!

А относно мъжете….. Всички знаем, че тези крехки души няма как да бъдат с такива като нас. Все пак те обичат да са обградени с изящни, перфектни, порцеланови (и ще се въздържа да кажа какви са още) кукли, с които гордо ще се носят по улиците, това е доказано с годините!!!

Но както и да е… През всичките тези години гордо мога да кажа, че няма човек, който да ме събори каквото и да казва. Единствено аз самата мога така да направя, че да се срина за отрицателно време, но пък след това вдигам нивото 😂, което е доста положително! И все пак, за да ми помогне да се вдигна си имам Буби, която ми дава сила само, като ми каже “ До теб съм“, “ Ще мине“, “ Искаш ли да дойда при теб?“…. (сега се разревах като малко дете…)

Както и останалите прекрасни момичетаq които са до мен въпреки шибаната краста!

НЕзаразна, че забравих да го кажа за тези деградирали невежиq които не са наясно! Както и всеки път когато се почесвам и започнат да ми се карат или да ме пляскат през ръцете, за да престана или ми хвърлят по някой застрелващ поглед. Обичам ги повече от всичко и не знам как мога да им се отблагодаря, че са до мен!!!

Много сълзливо стана, мамка му! Ето такива хора трябва да имате до себе си, ще отнеме доста време, за да ги откриете, но като ги видите ще разберете, че това са вашите хора!!

Но въпреки всичко и цялата ми сила, не давам на никой да го докосва, не защото на мен ми пречи, защото знам, че на тях им е гнусно и гадно, нищо че се правят че не им пречи – Лъжат!!

Но намерих начин да отвличам вниманието от него, като си направих татуировки 🐉

За всичките години може би два или три пъти съм ходила на дерматолог и то за някоя рецепта, за мазило. Нямаше сила, която да ме накара да отида за нещо по-сериозно, до момента, в който един удивителен мъж с един як шут в задника ме прати да се лекувам.

Обяснение нямам, защо го направи, но съм му изключително благодарна!!!

Накратко мили дами, не изпадайте в никакви депресии и глупости заради псориазиса. Първо се приемете такива каквито сте, бъдете над него, по-силни сте от него, не му се давайте толкова лесно. Просто намерете правилните хора в живота си и заедно ще го победите.

И вечер пиите по чаша вино, като антидепресант 😆😆😆 Обичайте се, обичайте и него!!!